Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Betaal met o.a. iDeal, Klarna en Paypal
Verzendkosten €5,95 - GRATIS verzending boven €75
Cadeaubon kopen
0
Review Logo9,8 @ Kiyoh
0
Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Betaal met o.a. iDeal, Klarna en Paypal
Verzendkosten €5,95 - GRATIS verzending boven €75

World Wide Knit in Public Day 2024

World Wide Knit in Public Day - 8 juni 2024

Yes! Zaterdag 8 juni dan is het weer zover. Hét jaarlijkse evenement waarbij breiers en hakers van over de hele wereld samenkomen op openbare plekken om te breien en haken. Ook dit jaar doet Wolwinkel VAN DRAAD weer mee. We stallen gezellig tafels en stoelen uit voor de winkel en ik nodig je van harte uit om alleen, of samen met je handwerkmaatje(s) aan te schuiven. Vorige edities waren een groot succes. Wij handwerkers hebben altijd iets om samen over te kletsen, ook al ken je iemand nog maar 5 minuten.

Ik beloof je, aan het einde van de dag heb je je kennissenkring uitgebreid, ga je naar huis met een hoofd vol nieuwe ideeën en zijn er tig voorbijgangers bij je langs geweest die vol bewondering (en verbazing) je werk hebben bekeken. Misschien kan ik meneer VAN DRAAD nog overhalen om ook gezellig nog een stukje live muziek te verzorgen? We zullen zien. Kom gezellig naar Grou op zaterdag 8 juni. Je bent van harte welkom!

Waar moet ik zijn? 

De WWKIPdag wordt gehouden voor Wolwinkel VAN DRAAD. Het adres is Hoofdstraat 68a in Grou

Hoe laat wordt ik verwacht?

De dag duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur. Je mag zelf weten hoe laat en hoe lang je aanschuift. Uit eerdere jaren is gebleken dat sommige mensen de voorkeur geven aan een uurtje, maar er waren er ook veel die er een heerlijk dagje uit van maakten en de hele dag aanwezig waren met zo nu en dan een uitstapje naar andere leuke winkels in het dorp.

Wat moet ik meenemen?

Ik probeer voor zoveel mogelijk tafels en stoelen te zorgen. Heb je zelf een comfortabel stoeltje dat makkelijk mee te nemen is, neem die dan vooral mee. Omdat de winkel sinds dit jaar in de Hoofdstraat gevestigd is voelt het niet goed om buiten koffie en thee te schenken omdat er aan de overkant van de straat een restaurant met terras zit en naast mij een heerlijke warme bakker. Ik wil je daarom vragen dit jaar zelf je eten en drinken mee te nemen, of dit te bestellen bij Amicaal of Bakkerij Boonstra. Uiteraard mag je het gewoon opeten en drinken op ons eigen terras voor de winkel. Vergeet vooral ook niet je brei- of haakwerkje mee te nemen. Heb je geen project meer op de naalden staan? De winkel is gewoon geopend dus er ligt vast iets leuks voor je in de schappen. 

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, we rekenen niks voor deelname aan de dag. 

Moet ik me aanmelden?

Nee, je bent van harte welkom, ook zonder aanmelding. Het is altijd even spannend, zo'n dag organiseren. Het is lastig inschatten hoeveel mensen er zullen komen. Mijn dringende verzoek is daarom wel dat als je toch al heel zeker weet dat je komt, mij dit toch even te laten weten. Het is voor jou handig omdat ik je vanaf dan op de hoogte kan houden over last minute wijzigingen of andere belangrijke info, en het geeft mij een indicatie van hoeveel stoelen en tafels ik moet regelen.

Ik ben bereikbaar via email op [email protected], een whatsapp bericht is ook zo getypt. Dat mag naar +31566744080

Ik heb er heel veel zin in en hoop je te zien op 8 juni!

 

 

9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op Kiyoh

Wolwinkel VAN DRAAD

Hoofdstraat 68a
9001 AN Grou
Nederland Bekijk op Google Maps

NL003332476B92
78391482

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »